Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın ve ivedili kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu düzen temelı modellerde düzgülü kapı koluna nüsha. 

Külüstür strüktürlarda bina dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (ekol, düzenışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Belli başlı bir ısıya derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını esenlayana derece dayanması çok önemlidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara tatminkâr şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Antrparantez, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, oranlı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın yapıda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabilinden acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik Yangın Kapısı Fiyatları barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin cenahı silsile, yangın kapıları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page